Onze klanten hadden enkele ideeën over hoe ze hun ruimte wilden inrichten, maar ze kwamen er niet helemaal uit. Ze besloten voor ons basispakket te kiezen, en dit bracht een uitdagende opdracht met zich mee: een grote bank in een ruimte met veel ramen en zichtbare balken langs de muren. We zijn begonnen met een stijlanalyse en hebben van daaruit een moodboard ontwikkeld. Vervolgens hebben we de indeling gemaakt en besloten om de bank in twee delen te splitsen, zodat deze mooi om het zichtbare gebint werd geplaatst, met ruimte voor een bijzettafel. We hebben gekozen voor natuurlijke materialen en kleuren om het interieur rustig te houden en op te laten gaan in de landelijke omgeving.

Review van de klant: Daniëlle van Interieurtijger heeft ons fantastisch geholpen!!!!
Van onze veel te volle, drukke woonkamer heeft ze met haar adviezen weer een prachtige, rustige, sfeervolle ruimte gemaakt, die geheel volgens onze smaak is ingericht.
Voor het eerste gesprek hebben we foto’s gestuurd van de huidige woonkamer en een lijstje met onze wensen. Aan de hand daarvan heeft ze een interieuradvies gemaakt wat ze in het eerste gesprek heeft toegelicht en doorgesproken.
Tijdens het proces mochten we haar appen met vragen en toen de basis (muren, banken, tafel, kleed) klaar waren is ze nog een keer langs geweest voor styling advies. Alles verwerkt in een duidelijk en overzichtelijk bestand.
Als je er niet uitkomt met je huis dan ben je bij Interieurtijger aan het juiste adres.
Ze doet niet onder voor die programma’s op tv.

Leave a Reply